Over ons

Wij vormen een team met jou
TR8COMM gaat voor partnerships; in het eigen team maar ook met klanten en relaties. Successen zijn pas mooi als ze gedeeld kunnen worden. Wij werken graag samen voor het beste resultaat. Hier lees je waar we voor staan.

De kracht van teamwork
Samenwerken als een team brengt meer plezier in het werk. Kijken naar ieders talenten zorgt bovendien voor meer efficiency en betere kwaliteit.

Denken vanuit de ander
Een van de belangrijkste factoren voor succesvol en prettig samenwerken is het vermogen om je te verplaatsen in de ander. Waar loop je tegenaan en hoe ben je het beste geholpen?

Hierdoor staat TR8COMM voor uitstekende service waar onze opdrachtgevers de vruchten van plukken. Neem contact met ons op als je meer wilt weten.

Richard Goulooze

TR8COMM is opgericht door Richard Goulooze. Na zijn carrière als profvoetballer heeft hij al zijn ervaring binnen de topsport ingezet in de zakenwereld. Zijn kracht als ondernemer is verbinden en de ander laten werken vanuit zijn eigen talent en kracht. Hij is gericht op ontwikkeling en kan zich uitstekend verplaatsen in een ander. Zijn innovatieve blik en scherpe analytische vermogen maken van TR8COMM een dynamisch bedrijf.