Over ons

Over ons
Kansen krijg je niet, die pak je.

Als ex-profvoetballer weet ik als geen ander hoe klein het verschil is tussen winnen en verliezen. Dat het gaat om een goede voorbereiding. Dat ieder detail telt. Dat je perfect op elkaar ingespeeld moet zijn en razendsnel moet kunnen schakelen.

Als je de kans krijgt om in korte tijd veel producten weg te zetten, mag fulfilment geen spelbreker zijn. Hoe vervelend is het als je niet op tijd je product in de winkel krijgt of aan huis kan bezorgen? Die kans wil je gewoon niet missen.

De afgelopen 25 jaar zijn we voor talloze grote en kleine bedrijven de rechterhand geweest als het gaat om flexibel opslagbeheer, transport en logistiek, webshop integratie, drop shipping en visual merchandising. We hebben echt van alles meegemaakt en keer op keer zagen we het als een sport om het onmogelijke te realiseren.

TR8COMM staat voor feilloze fulfilment. Dat is onze kracht en ons talent. En die zetten we in om van jouw actie een succes te maken. Samen met jou een topprestatie leveren, daar lopen we voor warm.

Zie jij een kans die je niet wilt mislopen? Laten we dan kennismaken. Ik ben benieuwd naar jouw uitdagingen en denk graag mee over hoe wij, als team, die kans kunnen verzilveren.

Richard Goulooze
Oprichter en directeur TR8COMM

 

Maak jouw webshop klaar
Het hele proces voor het aannemen van de goederen tot aan de levering nemen wij uit handen zodat jij je de kostbaste tijd kan investeren in de groei van jouw bedrijf.
Velden met een * zijn verplicht
Voor deze bedrijven nemen we de zorg van fulfilment uit handen: